Sanallistaminen luovuusterapioissa, 30op

SANALLISTAMINEN LUOVUUSTERAPIOISSA, 30op

HAKUAIKAA JATKETTU 31.12.2016 ASTI. MUUTAMA OPISKELUPAIKKA ON VIELÄ JÄLJELLÄ.

Kiinnostaako kirjallisuusterapia, kaipaatko luovempia menetelmiä työhösi?
Kouluttaudu luovuusterapian moniosaajaksi Eino Roiha Instituutissa!

Eino Roiha Instituutin ensimmäinen 30 op:n kirjallisuus-, valokuva-, kuvataide- ja musiikkiterapiaa yhdistävä Sanallistaminen luovuusterapioissa - täydennyskoulutus järjestettiin vuonna 2014. Hyvien kokemusten innostamana 30 op:n laajuinen koulutus järjestetään kolmannen kerran Jyväskylässä 20.1.2017 - 19.11.2017!
Monimuoto-opiskeluna toteutettava koulutus muodostaa prosessiluonteisen yhtenäisen kokonaisuuden, jossa on 23 lähiopetuspäivää (2-3 pv/kk). Koulutus järjestetään Jyväskylässä.

Kohderyhmä:
Koulutus soveltuu sosiaali-, terveys-, kasvatus- ja opetusalan henkilöstölle sekä eri alojen taiteen ja kulttuurin parissa toimiville. Osallistujat valitaan hakemusten ja haastattelujen perusteella.

Koulutuksen tavoite: Koulutus antaa valmiudet käyttää erilaisia luovuusterapeuttisia kerronnallisia ja toiminnallisia menetelmiä tarkoituksenmukaisesti asiakastyössä ja oman työn voimavarana sekä yhdistellä eri menetelmiä tarkoituksenmukaisesti.

Koulutuksen tieteellinen johtaja on FT, dosentti Juhani Ihanus, joka toimii psykologian lehtorina Helsingin yliopiston Avoimessa yliopistossa, Ihanuksella on lisäksi dosentuurit kolmessa suomalaisessa yliopistossa. Hän on kirjallisuusterapian uranuurtajia maassamme ja on alusta alkaen toiminut aktiivisesti Suomen Kirjallisuusterapia ry:ssä.

Pääkouluttajina toimivat kirjallisuusterapiaohjaaja FT Karoliina Maanmieli ja kirjallisuusterapiaohjaaja Katri Kluukeri.

Muut kouluttajat ovat taideterapeutti Raija Lundahl; psykiatrian erikoislääkäri, valokuvaterapeutti Riitta Teittinen ja musiikkiterapeutti FM Riitta Koski-Helfenstein.

Koulutuksen hinta: 3000€ sisältäen opetuksen, ohjauksen ja koulutumateriaalin (ei kirjallisuutta)

Hakulomakkeet palautetaan os. Eino Roiha –instituutti, PL 35 (M), 40014 Jyväskylän yliopisto tai s-postilla: jouni.kettunen@ers.fi. Soveltuvuushaastattelut järjestetään tammikuussa 2017 Jyväskylässä.

Lisätiedot:
Koulutuksen sisältö: karoliina.kahmi@gmail.com, katri.kluukeri@gmail.com
Laskutus- yms. asiat: Toiminnanjohtaja Jouni Kettunen sp. jouni.kettunen@ers.fi p. 050 441 9787